Entre dones

(Escriptora) , (Escriptora) , (Il.lustració portada) , (Il.lustració portada) , (Escriptora) , (Escriptora) , (Escriptora) , (Escriptora) , (Escriptora) , (Escriptora) , (Escriptora) , (Escriptora)

Texto 3

Entre dones és una obra única dins la nostra literatura: mai, fins ara, no s’havia publicat un recull de contes d’escriptores valencianes en actiu. Aquest buit, però, no ens hauria d’estranyar si tenim en compte que, tant dins la tradició literària catalana, com també dins l’occidental on ens inserim, les escriptores han tingut nombroses dificultats a l’hora de participar en projectes d’aquest tipus. Els contes inclosos en aquest volum ofereixen una variadíssima gamma temàtica difícilment sintetitzable. Les seues autores són dones de diferents edats, de diferents estils, amb trajectòries ben diverses i que, excepte alguns binomis, no es coneixien entre elles. Però si hi ha un tret que caracteritza aquesta nòmina d’escriptores, és la seua heterogeneïtat i, amb ella, la riquesa dels seus interessos literaris.

Col·lecció
Literatures
Número de la col·lecció
3
Matèria
Narrativa
Idioma
  • Català
EAN
9788494387456
ISBN
978-84-943874-5-6
Depósito legal
V-954-2016
Pàgines
176
Ample
15 cm
Alt
22 cm
Edició
2
Nivell de lectura
Adult
Data de publicació
04-04-2016
None
€17,00

Sobre Pepa Guardiola (Escriptora)

  • Pepa Guardiola
    És una escriptora reconeguda en l’àmbit de la narrativa contemporània valenciana. Ha publicat nombrosos contes i novel·les tant per a adults com per a joves i infants. Ha sigut guardonada amb diferents premis, a destacar: el Premi Carmesina de narrativa infantil 1991 per L’engrun... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

Llibres relacionats