Entre sueños y realidad

Un viaje de ida y vuelta

(Escriptor)

Una col·lecció de relats i microrelats, ben escrits, àgils i de lectura fàcil, amb freqüents diàlegs suggeridors, i alguna cosa en el fons que ens convida a pensar. L'expressivitat del títol, ‘Entre sueños y realidad’, no requereix explicacions sobre el seu contingut, el reflecteix a primera vista i es comprova després de la primera línia. No és el primer treball intel·lectual que analitza esta relació ni serà l'últim. Els somnis ocupen una bona part de la nostra vida i analitzar-los sempre ha sigut un de les obstinacions de molts científics i filòsofs.

Escriptor
Col·lecció
Sense col.lecció
Número de la col·lecció
1
Matèria
Narrativa
Idioma
  • Castellano
EAN
9788494784941
ISBN
978-84-947849-4-1
Depósito legal
V-3720-2018
Pàgines
132
Ample
20 cm
Alt
17 cm
Edició
1
Nivell de lectura
Adult
Data de publicació
11-09-2018
None
€17,00

Sobre Gustavo Zaragoza (Escriptor)

  • Gustavo Zaragoza
    Llicenciat en Psicologia i Doctor per la universitat de valència, Especialista Internacional en Economia Social per la universitat Politècnica de valència i la universitat de Bolonya. Investigador del IuDESCooP, membre de la unitat d'Investigació de Psicologia Comunitària de la u... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

  • Fira del Llibre de València, 2019

  • Una colección de relatos y microrrelatos, bien escritos, ágiles y de lectura fácil, con frecuentes diálogos sugerentes, y algo en el fondo que nos invita a pensar. La expresividad del título, ‘Entre sueños y realidad’, no requiere explicaciones sobre su contenido, lo refleja a primera vista y se comprueba tras la primera línea. No es el primer trabajo intelectual que analiza esta relación ni será el último. Los sueños ocupan una buena parte de nuestra vida y analizarlos siempre ha sido uno de los empeños de muchos científicos y filósofos.

    La vanguardia

Llibres relacionats