L'essència de l'arbre

(Escriptora)

L’essència de l’arbre és la reconstrucció de les circumstàncies que als protagonistes els va tocar viure en els anys de la guerra civil, de la postguerra i fins a l’actualitat. Malgrat les vicissituds, els personatges, especialment les dones, van saber continuar endavant trencant els lligams que les esclavitzaven, i apostant amb valentia i determinació per obrir un horitzó cap a un món més humanitzat.
L’autora, a través d’uns personatges reals i imaginaris, fa un retrat poètic i lúcid d’una època marcada per l’esperança. A través de la narració, trobarem el seu estil, capaç de captivar les vides colpejades d’uns éssers que s’apropen a les nostres vides i que van lluitar incansablement pels seus anhels i, alhora, ens ensenyen a mirar sempre cap al futur, sense oblidar el passat.

Escriptora
Col·lecció
Literatures
Nivell de lectura
Adult

Sobre Maria Carme Arnau i Orts (Escriptora)

  • Maria Carme  Arnau i Orts
    MARIA CARME ARNAU I ORTS viu a Alfara del Patriarca (València). És llicenciada en Psicologia, Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València. Professora d’Educació Primària. Màster en Polítiques educatives i doctora per la Universitat de València. Va treballar ... Veure més sobre l'autor/a

Llibres relacionats