País Valencià avui i demà

(Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Pròleg) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptor) , (Escriptora) , (Escriptora) , (Escriptor) , (Escriptora)

Una proposta col·lectiva que vol servir d’excusa per aturar-se, ni que siga momentàniament, i pensar el País amb una certa perspectiva. Hi trobareu reflexions més generals, i d’altres de sectorials, que parlen del camp, dels moviments socials o dels mitjans de comunicació. Mirades des de dalt o des de fora, i d’altres arran de terra, arrelades en l’experiència quotidiana i vital. Tot són peces d’un futur que cal seguir construint. Ara tot just comença l’hora de la generació de l’escola en valencià. L’hora de fer realitat la vella idea que l’escola és la llavor del futur, que donarà sentit a la gran aposta de la generació que ens va precedir.

Col·lecció
Intervencions
Número de la col·lecció
3
Matèria
Assaig
Idioma
  • Català
EAN
9788494387494
ISBN
978-84-943874-9-4
Depósito legal
V-842-2017
Pàgines
180
Ample
15 cm
Alt
22 cm
Edició
1
Nivell de lectura
Adult
Data de publicació
06-03-2017
None
€17,00

Sobre Marina Aparicio (Escriptora)

  • Marina Aparicio
    És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració (UPF). Mestratge en Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques i Socials (IDEC) i Sociologia i Antropologia de les Polítiques Públiques (UV). Ha col·laborat i treballat al CReC, IPF d’Espanya, Universitat de València, AC... Veure més sobre l'autor/a

Ressenyes

Llibres relacionats